DENTAL SNOW 21-24 maart 2019 te Kaprun

BEN JIJ KLAAR VOOR EEN HIGHLEVEL EXPERIENCE

21-24 maart 2019 te Kaprun, Oostenrijk

De organisatie van Dental Snow is er in geslaagd om een programma samen te stellen met een aantal fantastische sprekers, die je zullen uitdagen om een beetje  " over the edge " te gaan.
Een uitdagend programma afgewisseld met een sportieve ski, -snowboard en rodel ervaring maakt dit een unieke reis die u zeker niet mag missen. Omdat de hedendaagse tandartspraktijk bestaat uit een team van praktijkeigenaren, tandartsdirecteuren, ZZP√©rs, waarnemers, werknemers en oproepkrachten is het van groot belang om je als team te kunnen blijven presenteren. Hoge werkdruk en een tekort aan personeel zorgt vaak voor stress binnen een team, maar een betrokken en loyaal team is juist noodzakelijk om de prestaties en de kwaliteit hoog te houden. Tijdens deze Masterclass komt het allemaal aan de orde.
Meer informatie over het programma en de sprekers kun je terugvinden op www.dentalsnow.nl of neem telefonisch contact met ons op via 06-48238988

 

Advertentie Dentalinfo

Op dinsdag 12 november leuke MORE Dental advertentie & redactioneel stukje tekst in de dentalinfo nieuwsbrief. Lees meer HIER meer.

MORE Dental mailing naar 1000 praktijken

Wie of wat is MORE Dental ?

Vandaag gaat er een grote digitale mailing uit naar 1000 praktijken, leveranciers en kandidaten om te laten weten dat we bestaan. Tevens brengen we onze leuke kerstactie bij u onder de aandacht. Heeft u onze mailing niet ontvangen en wilt u toch graag op de hoogte worden gehouden van onze activiteiten, stuur dan een e-mail naar info@moredental.nl

Startschot MORE Dental

Vrijdag 18 oktober website MORE dental online!
Na 2 maanden intensief samenwerken met een lieve vormgeefster & website bouwer is het resultaat eindelijk zichtbaar. Supertrots op het resultaat !!

 

Wilt u deelnemen aan een Dental Cafe bijeenkomst of aan een van onze andere
evenementen ?

registreer u dan via het contactformulier en geef duidelijk aan aan welke activiteit u wenst deel te nemen!