MORE Dental Evenementen & Educatie 

Kleine meisjes worden groot…

Al vele jaren heb ik voor, en met, kleine partijen, grote organisaties en tandarts-ketens mooie evenementen in binnen en buitenland georganiseerd en uitgevoerd. Vanaf nu pakken wij als MORE Dental de gehele regie in handen en combineren wij onze creativiteit met ons talent voor organisatie en vooral realisatie.
Theactiviteit noemen we dat!

Wij zijn ervan overtuigd dat we op deze manier onze initiatieven en creatieve ideeën het beste tot hun recht kunnen laten komen en dat we onze klanten en partners daarmee volledige service kunnen bieden vanaf begin van het idee tot en met het applaus op het eind!

Waar wij in geloven is dat wij echt een verschil kunnen maken binnen de dentale branche. Daar is alles op gericht en daar doen we het voor.  Wij willen net als u aan het einde van een mooi evenement die stralende glimlach beleven. Die uitdaging, daar lopen we niet voor weg, integendeel, we gaan ze graag aan en het zit tot in ons DNA om samen succesvol te willen zijn. Met jarenlange expertise, jonge nieuwe inzichten, geweldig netwerk en heel veel positieve ervaringen in onze rugzak hebben we er het volste vertrouwen in!

Persoonlijke inbreng en aandacht is de sleutel die bij ons past. Een goed bedacht, georganiseerd en met name uitgevoerd evenement is namelijk het krachtigste één-op-één marketinginstrument dat er is. Uw gerealiseerde doelen zullen ver voorbij gaan aan commerciële belangen en het realiseren van omzet. Uitstraling, beleving, positiviteit en nieuwe energie, dat is waar het uiteindelijk om gaat!

Wilt u de organisatie van uw evenement, symposium of personeelsfeest uitbesteden?

Door goed te luisteren naar uw wensen & vragen, en deze zonodig aan te vullen met onze kennis en ervaring, maken wij een voorstel op maat voor u. Ieder evenement, symposium, congres of personeelsfeest, groot of klein, de organisatie ervan vraagt om een analytische werkwijze en een persoonlijke aanpak.

Werkwijze

Na ontvangst van uw aanvraag maken wij een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Wij zien deze kennismaking als de juiste voorbereiding om een goed beeld te krijgen van uw specifieke wensen en doelstellingen. Op deze manier leren wij ook de organisatie achter de persoon kennen en kunnen wij samen met u het evenement tot een succes maken.

MORE Dental gewoon net even MEER !   

Klik HIER en ga naar Upcoming Events 2019-2020

 

JOB DONE
Wij blikken graag met u terug op het door ons georganiseerde evenement.

DENTAL SUMMIT update

Super dat al zoveel deelnemers zich voor ‘DENTAL SUMMIT 2020’ hebben ingeschreven! En dan hebben we nog niet eens het volledige programma bekendgemaakt… ..
Fijn om zoveel enthousiasme te ervaren. Binnenkort ontvangt u via de nieuwbrief meer informatie over de andere spreker en het programma.
We gaan er weer een fantastisch winters spektakel van maken met z’n allen!!
Wil je er ook graag bij zijn, wacht dan niet te lang met beslissen.

Lees meer op https://www.dentalsummit.nl