Opdrachtgever

MORE dental stelt alleen de best passende kandidaten aan u voor. Dit kunnen wij doen omdat onze selectieprocedure grondig is, en in de meeste situaties stellen wij slechts één tot twee kandidaten aan u voor. U maakt daardoor direct kennis met beschikbare Top professionals.
MORE dental werkt op basis van ‘no cure, no pay’. Dit betekent voor u de juiste kandidaat voor de beste prijs. Wij factureren alleen als de bemiddeling geslaagd is. Onze toegevoegde waarde ligt in het doorgronden van de werkomgeving en de functie-eisen van de gewenste kandidaat. Door deze grondige analyse kunnen wij de beste kandidaten voor u selecteren en deze worden vervolgens anoniem per e-mail aan u voorgesteld. 

Recruitment procedure

De procedure in het kort:

  • Intake bij u op de praktijk voor een goede beeldvorming & analyse van de praktijk.
  • Opstellen functieprofiel.
  • Zoeken naar de juiste kandidaten middels database search, een uitgebreid netwerk van professionals, social media, mailing en door het plaatsen van de vacature op diverse websites.
  • Selecteren van de meest geschikte kandidaten, het voeren van gesprekken, een grondige controle van diploma’s.
  • Voorstellen van geanonimiseerde kandidaten gevolgd door sollicitatie-procedure.
  • Referenties opvragen (op verzoek) 
  • Adviesgesprek 
  • Evaluatiegesprek.                                                                 

Gediplomeerde preventie-assistente beschikbaar in de omgeving van Hoofddorp

Vanwege een verhuizing zijn wij voor een zeer ervaren gediplomeerde preventie -assistente op zoek naar een leuke praktijk in de omgeving van Hoofddorp, Aalsmeer of Uithoorn e.o.
Kandidate is vanaf december, 32 uur per week beschikbaar, heeft ook veel ervaring met orthodontie.
Een absolute topper met zeer goede referenties !! 
Voor meer informatie over deze kandidate kun je contact opnemen met Thea de Leeuw via M. 06-48238988 

Ervaren en zelfstandig werkende Orthodontie-assistente beschikbaar in de omgeving van Haarlem

Voor een ruim ervaren en zelfstandig werkende Orthodontie-assistente zijn wij op zoek naar een leuke praktijk in de omgeving van Haarlem, Heemskerk, Heemstede, Zandvoort e.o. 
Deze kandidate, 30 jaar, heeft ruim 7 jaar ervaring en wil graag werken samenwerken in een leuk en betrokken team. Kandidate is loyaal, empathisch en vanaf 1 december 32-36 uur per week beschikbaar.

Zeer ervaren praktijkmanager beschikbaar in de omgeving van Rotterdam
Vanaf januari hebben wij een zeer ervaren Praktijkmanager beschikbaar in de omgeving van Rotterdam. Kandidate heeft ruim 10 jaar ervaring en heeft ervaring met het opzetten van nieuwe praktijken. De voorkeur gaat uit naar 5x6 uur.
Wij vertellen u graag meer ! 
 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Thea de Leeuw, via 06-482389988 of uw interesse kenbaar maken via info@moredental.nl