Opdrachtgever

MORE dental stelt alleen de best passende kandidaten aan u voor. Dit kunnen wij doen omdat onze selectieprocedure grondig is, en in de meeste situaties stellen wij slechts één tot twee kandidaten aan u voor. U maakt daardoor direct kennis met beschikbare Top professionals.
MORE dental werkt op basis van ‘no cure, no pay’. Dit betekent voor u de juiste kandidaat voor de beste prijs. Wij factureren alleen als de bemiddeling geslaagd is. Onze toegevoegde waarde ligt in het doorgronden van de werkomgeving en de functie-eisen van de gewenste kandidaat. Door deze grondige analyse kunnen wij de beste kandidaten voor u selecteren en deze worden vervolgens anoniem per e-mail aan u voorgesteld. Wij nemen standaard een Persoonlijke Profiel Analyse ( PPA) af van de door u geselecteerde kandidaat.

Bij een succesvolle bemiddeling zijn aan het afnemen van een PPA geen extra kosten verbonden maar zien wij dit als extra serviceverlening en een garantie voor succes!

 

Recruitment procedure

De procedure in het kort:

  • Intake bij u op de praktijk voor een goede beeldvorming & analyse van de praktijk.
  • Opstellen functieprofiel.
  • Zoeken naar de juiste kandidaten middels database search, een uitgebreid netwerk van professionals, social media, mailing en door het plaatsen van de vacature op diverse websites.
  • Selecteren van de meest geschikte kandidaten, het voeren van gesprekken, een grondige controle van diploma’s.
  • Voorstellen van geanonimiseerde kandidaten gevolgd door sollicitatie-procedure.
  • Adviesgesprek 
  • Evaluatiegesprek.                                                                 

Waarneming:

Bent u tijdens de vakantieperiode op zoek naar een tandarts of ander vervangend personeel? In onze poule van waarnemers hebben wij o.a. 2 ervaren tandartsen beschikbaar @regio NH. Wij bespreken graag samen met u de mogelijkheden.