Recruitment algemeen

MORE Dental assisteert praktijken bij de bemiddeling van specialisten, tandartsen, praktijkmanagers, mondhygiënisten, assistentes en tandtechnici voor zowel vaste-en tijdelijke, part- en fulltime als projectmatige en ZZP betrekkingen. Tevens bemiddelen wij ook voor commerciële functies bij bedrijven gerelateerd aan de tandheelkunde.

MORE Dental kent een onderscheidende methode in recruitment, recruitment is namelijk meer dan het plaatsen van een vacature of het doorschuiven van een CV, dat kunt u zelf ook!

Wij gaan voor de betrokken aanpak en alle door ons geselecteerde kandidaten beoordelen wij pas na een face to face intake gesprek te hebben gevoerd. Onze grote toegevoegde waarde ligt in het feit dat wij een Persoonlijke Profiel Analyse van geselecteerde kandidaten kunnen afnemen. De kans op mismatchen is hierdoor gering!

 

Voordelen van werken met MORE Dental

  • De toegevoegde waarde van MORE Dental ligt in een mix van jarenlange ervaring in de praktijk en vakinhoudelijke kennis. Hierdoor kunnen wij kandidaten beter beoordelen en kunnen wij de beste kandidaat voor u selecteren.
  • MORE Dental gaat altijd voor een juiste match met kwaliteit als basis.
  • Wij nemen u werk uit handen zodat u zich bezig kunt houden met uw patiënten.
  • Wij werken op basis van ‘no cure, no pay’.
  • Grondige selectie procedure
  • Wij gaan discreet met uw gegevens om
  • Wij publiceren geen vacatures op onze website maar zoeken gericht naar de juiste kandidaat
  • Adviesgesprek vergezeld van een PPA van de door u geselecteerde kandidaat.

 

Tijdelijk personeel nodig?

MORE Dental heeft een poule van direct beschikbare professionals die in uw praktijk tijdelijk kunnen functioneren bij bijvoorbeeld vakantieperiodes, drukte, zwangerschapsverlof en ziekte.

MORE Dental denkt met u mee!!

* PAYROLLING

De huidige economie en de ontwikkelingen in de dentale branche laten zien dat steeds meer praktijken arbeidscontracten graag willen uitstellen.

Voor deze praktijken bieden wij bij MORE Dental sinds kort de mogelijkheid aan om via Payrolling een kandidaat bij u te laten werken. Bent u op zoek naar personeel maar wilt u geen nieuw arbeidscontract afsluiten en wenst u uw personeelskosten laag te houden? Vraag dan eens naar onze Payrolling voorwaarden, wellicht is het iets voor u!

* ASSESSEMENT AFNAME

Wilt u liever de Werving & Selectieprocedure in eigen hand houden ?

Voor deze praktijken bieden wij NU ook een PPA afname aan. Een krachtig assessement om op een snelle, betrouwbare en objectieve wijze het gedrag van iemand in de werksituatie in te schatten en de kernkwaliteiten van iemand in kaart te brengen.

Het grote voordeel van een PPA afname?

Heeft u twijfels bij een kandidaat of wilt u weten of hij/zij bij uw visie of bij uw team past? Neem dan contact met ons op en verklein de kans op een mismatch!

 

ZZP-er?

Voor onze poule van professionals zijn wij te allen tijde op zoek naar mondzorg professionals die tijdelijk, projectmatig of als ZZP-er beschikbaar zijn. U kunt zich bij ons inschrijven via bovenstaande reactie button.